CEWE Fotolab blog

SUPERBRANDS 2017

Medzinárodná organizácia každý rok udeľuje výnimočným značkám na Slovensku ocenenie SuperBrands. Odborný orgán Brand Council hodnotí značky podľa kritérií, akými sú inovácie, budovanie značky, imidž alebo prestíž. Nominované značky posudzujú udeľovaním bodov v každej kategórii.

Značka FOTOLAB získala ocenenie Superbrands Slovakia dva roky po sebe. Aj v roku 2017 patrí medzi najlepšie značky na Slovensku.

FOTOLAB predstavuje synonymum dostupnej a kvalitnej fotografickej služby. Úspech spoločnosti odštartoval príchod CEWE FOTOKNIHY v roku 2006. Na slovenský trh ju priniesla spoločnosť CEWE ako značkový produkt, ktorý využíva FOTOLAB ako hlavný maloobchodný kanál. FOTOLAB garantuje kvalitné a inovatívne produkty, ako aj odborné poradenstvo v predajniach.

Spoločnosť každoročne získava množstvo medzinárodných ocenení. Za najväčší úspech považuje skutočnosť, že dokázala z priemernej fotoznačky vybudovať prémiovú značku, ktorá je lídrom vo svojom segmente. Celkovú hodnotu značky dotvárajú aj najmodernejšie predajne FOTOLAB na Slovensku a kvalitne vyškolený personál.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár