CEWE Fotolab blog

1.narodeniny predajne FOTOLAB v Žiline

Predajňa FOTOLAB sa v Žiline nachádza už niekoľko rokov. Minulý rok sme sa však presťahovali do obchodného centra Aupark, rok ubehol ako voda a my oslavujeme 1. narodeniny našej predajne na novom mieste.

Narodeninový deň 6. augusta 2017 sa blížil a my sme vymýšľali, ako vyzdobiť našu krásnu predajňu a tiež s akým prekvapením potešíme našich zákazníkov. Byť kreatívni pre nás nebol problém, pretože v práci s fotoprácami človek jednoducho musí byť  sčasti aj kreatívny.

Predajňu sme vyzdobili balónmi a narodeninovými klobúčikmi zo špecializovanej predajne. Pre zákazníkov sme pripravili sladké prekvapenie vo forme muffinov, ktoré boli tou najlepšou možnosťou počas letného dňa.

Nastal deň D a ja som prišiel do práce o niečo skôr ako zvyčajne, aby som skontroloval, či je všetko na mieste tak, ako má byť. Následne po mne prišli kolegyne s kolegom a narodeninová párty sa mohla začať. Zaželali sme si, aby bol ďalší rok ešte úspešnejší ako ten minulý a nech naši zákazníci od nás odchádzajú ešte spokojnejší a s úsmevom na tvári.

Naše 1. narodeniny vyšli na nedeľu, navyše bolo vonku krásne počasie, a tak by som sa ani nečudoval, keby prišlo málo ľudí. Našťastie sme mali okrem sladkého prekvapenia pripravení ešte jeden tromf v rukáve, a tým bola zľava na okamžitú tlač.

Zákazníci chodili v hojnom počte celý deň a naše fotokiosky sa od rána skoro nezastavili. Navyše prišli aj noví zákazníci, čo nás nesmierne potešilo.

Pri práci sa nám veľmi často stávajú aj vtipné situácie a nebolo tomu inak ani v deň narodenín. Staršia pani najskôr podišla k dverám, kde sme mali priviazané väčšie množstvo balónov, a chcela si jeden odviazať. To sa jej však nepodarilo, a preto podišla k balónom pri pulte. Myslela si, že tie balóny sú na rozdávanie. Vysvetlil som jej, že je to naša výzdoba a ponúkol som ju muffinom, aby si osladila deň. Chvíľu sme sa rozprávali a nakoniec odchádzala usmiata a v rukách si niesla fotky svojich vnukov.

Deň bol príjemný a ubehol nám veľmi rýchlo. Potešila nás aj návšteva nášho štvornohého zákazníka 🙂

Rád by som sa poďakoval mojej mamine za chutné muffiny, ktoré našim zákazníkom nesmierne chutili, kolegom za ich pozitívny prístup a samozrejme hlavne našim zákazníkom, že si našli čas a prišli osláviť naše 1. narodeniny.

Tešíme sa na vás pri ďalšej návšteve 😉


Lukáš Podracký

Milujem cestovanie a fotografovanie. Bez fotoaparátu ma na výlete, turistike nestretneš. Fotkou sa viem vrátiť v čase a pripomenúť si zážitky. Rád poradím, nájdeš ma vo Fotolab Žilina.

„Hovorí sa, že svet je ako kniha a tí, čo necestujú, akoby čítali tú istú stránku dookola“.

Pridať komentár