CEWE Fotolab blog
fotokniha, CEWE FOTOKNIHA a predlohy

CEWE FOTOKNIHA a predlohy

Mnohí z vás pracujú alebo sa starajú o detičky, a preto som sa rozhodla podať vám pomocnú ruku pri tvorbe nových CEWE FOTOKNÍH. Dúfam, že vám pomôže a uľahčí celý proces tvorby fotoknihy. Z tohto dôvodu mi skrsla v hlave myšlienka vytvoriť pre vás aj predlohy pre nové fotoknihy.

Ich cieľ je jednoduchý. Majú pomôcť efektívnejšie využiť voľný čas a sú aj tematicky rozdelené. Pripravila som predlohy pre tému dovolenka/cestovanie, dieťa, ročenka a svadba. Podľa mňa sú to najviac zastúpené témy objednávaných fotokníh u nás.

fotokniha predlohy

Predlohy si môžete jednoducho stiahnuť a prostredníctvom CEWE softvéru otvoriť a pracovať s nimi. V predlohách sa nachádza priestor pre vaše fotografie, znázornený ako prázdna fotografia. Vy túto predlohu môžete ponechať presne tak ako som ju navrhla alebo si ju upravíte podľa vašich predstáv. Nič nie je uzamknuté a každé rozvrhnutie dvojstrany je možné variovať.

Občas sa môže stať, že po otvorení neviete nájsť presne taký klipart alebo rámček, ktorý som vložila do knihy. Podobná situácia sa môže vyskytnúť  po aktualizácii softvéru. Skúste si nájsť iný, ktorý vám bude vyhovovať.

Predloha k tematike dovolenka/cestovanie:

Máte k dispozícii dva typy predlôh. Jednoduchý, týka sa kompozície a textov vo formáte kompakt panoráma.

 

Druhý typ predlohy má štvorcový formát fotoknihy . Inšpiráciou pre túto predlohu bola reálne vytvorená CEWE FOTOKNIHA z môjho výletu v Portugalsku.

 

Chcem to vyskúšať!

Predloha k tematike láska a svadba:

Jedným z emocionálne najsilnejších zážitkov v živote človeka je svadba. Viem si predstaviť, že budete po takto náročnom období vyčerpaní, a preto som pre vás pripravila svadobnú predlohu fotoknihy. Luxusný dizajn prebalu predlohy som vytvorila prostredníctvom zlatého písma vytvoreného povrchovou úpravou v podobe lakovaného efektu. Špecialitou tejto predlohy je iná kompozícia fotografií vďaka fotorámčekom kruhového tvaru.

 

Predloha k tematike dieťa:

Predlohy máme hneď dve, jednu pre dievčatko a druhú pre chlapca. Zostala som verná klasickej farebnej kombinácii ružovej a modrej farby. Aj pri predlohe dieťa som zvolila štvorcový formát. Odporúčam si vyskladať meno svojho dieťaťa pomocou písmen zo sekcie masky a rámčeky. Potom zo zadnej strany v predlohe vymažte informatívny text, slúži len ako doplnková informácia.

 

Predloha k tematike ročenka:

Fotokniha s touto predlohou je ideálna ako vianočný darček, je v nej priestor na celoročné zážitky. Na prebale je efektný lak a kompozícia využíva dvojstranné rozloženie fotografického príbehu. V prípade potreby si zmeňte kliparty tak, aby ste podčiarkli význam fotografií.

 

Dúfam, že aj napriek predlohám budete mať stále radosť z vytvárania CEWE FOTOKNÍH, a aj vďaka nim vám zostane viac času na vašich blízkych. Budem rada ak mi pošlete podnety a nápady, aké predlohy by sa vám hodili, prípadne, ktoré by ste v budúcnosti uvítali.

 

Ďakujem vám za feedback.

Inge


 

Ingrid Neveová

Moje motto:
"Raz som si myslel, že som urobil chybu, ukázalo sa však, že to bol kreatívny okamžik." Scott Fleming

Pridať komentár