CEWE Fotolab blog

Valentínsky darček od srdca

Valentín sa blíži a s ním aj vymýšľanie darčekov pre milované osoby. Neviete si rady s originálnym prekvapením, ktorý poteší? Skúste tento šikovný tip!

 

Valentín je jednou z najlepších príležitostí na vytvorenie CEWE FOTOKNIHY PURE. Veď ako krajšie sa môžu osláviť spoločné chvíle, ak nie spomienkami na ne. PURE je jednoduchá fotografická kniha v štvorcovom formáte, do ktorej sa zmestí presne 22 fotografií podľa  vlastného výberu.

Vytvorenie fotoknihy PURE je skoro také jednoduché  ako samotné vyvolávanie fotiek. Stačí si stiahnuť aplikáciuPURE  fotokniha‘ do vášho telefónu. Po jej otvorení si zvolíte 22 fotiek z vašej galérie v mobile, ktoré chcete aby fotokniha obsahovala. Poradie fotografií, text na prednej a prvej strane CEWE FOTOKNIHY Pure si môžete meniť a fotokniha je v podstate hotová!

Stačí ju už len poslať do tlače a váš Valentínsky darček je na ceste!


 

Kristína Gajdariková

Fotografia má pre mňa špeciálny význam, keďže ňou dokážem zastaviť čas a vizuálne zachytiť každý jedinečný moment ktorý si chcem zapamätať. Najradšej fotím na film. Osobne by som to nazvala čarovným procesom od fotenia cez navýjanie a vyťahovanie filmu až po jeho vyvolávanie. Veľmi rada fotím ľudí, pekné detaily a lifestylové fotky.

Pridať komentár