CEWE Fotolab blog

Štvorcové fotky sú IN!

Štvorcové fotky mali a stále majú svoje čaro. Fotíte radi do formátu 1:1? My štvorce priamo milujeme a v nasledujúcich riadkoch vám predstavíme, čo všetko sa z nich dá vytvoriť.

Už od čias stredoformátových fotoaparátov a zvitkových filmov má štvorcový formát svojich nadšených obdivovateľov. S nástupom Instagramu sa fotenie do štvorca stalo každodennou záležitosťou mnohých z nás. Tak prečo nechať vaše výtvory len online na Instagrame?

Možností je celá rada

Pretože milujeme štvorce, vieme formát 1:1 poriadne využiť. Je toho toľko, že nebudete vedieť, ktorý vytvoriť skôr. Nechajte sa inšpirovať, ako s nimi naložiť.

CEWE FOTOKNIHA XL

Formát XL s rozmermi 30×30 cm je ideálny formát pre zostavenie knihy s vlastnými fotkami. Vďaka štvorcovému formátu sa fotky v pomere 1:1 umiestňujú úplne jednoducho.

CEWE FOTOKNIHA štvorcová

Tento formát fotoknihy je vlastne identický ako fotokniha XL, len je menší a to o rozmere 21×21 cm. Rozhodne jej to ale neuberá na kvalite spracovania, a keď zvolíte fotopapier v matnom alebo lesklom prevedení, bude vaša fotokniha úplne dokonalá.

Stiahnuť softvér a vytvoriť CEWE FOTOKNIHU.

Square Prints

Originálne, nevšedné… to sú Art Prints. A súčasťou tejto fotorodinky sú aj štvorcové Square Prints. Ako darček alebo výzdoba bytu sú úplne dokonalé. Vytvorte jedinečné dielo pomocou originálnych dizajnov, klipartov a textov. Aké zvolíte rozvrhnutie, zadnú stranu aj farbu necháme čisto na vás.

Tieto karty s gramážou 300 gr/m² dodávame v praktickom formáte 12,7 x 12,7 cm v sadách po 16, 24 alebo 32 kusoch vždy v dizajnovej krabičke.

Plagáty

Plagáty sú v podstate veľkoformátové fotky, nevyvolávajú sa však vo vývojke, ale tlačia sa na dvanásťfarebnej tlačiarni. Vďaka tomu dostanete fotografiu tej najvyššej kvality.

Plagáty vám dodáme od najmenšej veľkosti 20 x 20 cm až po úctyhodných 150 x 150 cm.

CEWE FOTOOBRAZY

Naše fotoobrazy, ktoré vznikajú v našom profesionálnom fotolaboratóriu majú vynikajúcu kvalitu, dlhoročnú záruku a samozrejmosťou je aj ručná výroba. Poďme sa spoločne pozrieť, aké typy môžu skrášliť váš domov.

Foto na plátno

Okrem štandardných rozmerov vieme aj tie štvorcové a to od najmenšej veľkosti 30 x 30 cm až po tú najväčšiu 140 x 140 cm – to už je úctyhodný rozmer, čo poviete?

Menšie rozmery fotoobrazov sa napínajú na rám s hrúbkou 2 cm, tie rozmernejšie potom na stabilný rám s hrúbkou 4 cm.

Foto na penovej platni

Vaše fotografie vytlačené priamo na plastovej doske s hrúbkou 5 mm. A vďaka vysoko kvalitnej 7-farebnej UV tlači sa budete môcť kochať nádhernými farbami nastálo.

Foto na plastovej doske vieme vytvoriť vo štvorcoch od 30 x 30 cm po 100 x 100 cm.

Foto na hliníkovej platni

Tento typ obrazu je ako stvorený pre prezentáciu vašich najvydarenejších fotiek. Je zložený z dvoch hliníkových dosiek a plastového jadra.

Najmenší rozmer, ktorý vieme vytlačiť je 20 x 20 cm až po rozmerných 90 x 90 cm.

Foto na dreve

Fotoobraz vytlačený priamo na drevo. Prirodzená štruktúra dodá vašej fotke neobyčajný rozmer a štvorcový formát na dreve je proste najviac!

Foto na dreve je možné objednať v pomere strán 1:1 vo formátoch 20 × 20 cm, 40 × 40 cm, 60 × 60 cm a 80 × 80 cm.

CEWE FOTOKNIHA Pure

V neposlednom rade aj naša cool fotokniha Pure, ktorú vytvoríte behom pár minút priamo z mobilu. Stačí stiahnuť appku a hurá na to.

Potrebujete iba 22 fotiek a navyše ju dostanete v parádnom obale.

Prianie

Prianie k narodeninám… kedy ste ho naposledy dostali? Alebo poslali? Skutočné prianie alebo pozvánka, nie tie poslané mailom alebo správou z mobilu viac zahreje pri srdci, nemyslíte? A štvorec dodá želaniu poriadne grády!

Jednostranná alebo obojstranná tlač s veľkým výberom dizajnov – to je želanie o veľkosti 14 × 14 cm. Sadu 10 želaní dostanete aj s bielymi obálkami, v ktorých ich môžete rozoslať príbuzným a priateľom.

Je toho naozaj veľa, čo z takého formátu môžete mať, že áno? Máte chuť si niečo vytvoriť? Nečudujeme sa, pretože štvorec je jednoducho IN!

Pridať komentár