CEWE Fotolab blog

Školenie Olympus

Koncom marca sme sa zúčastnili školenia spoločnosti OLYMPUS, ktoré sa uskutočnilo v atraktívnom prostredí prebúdzajúcej sa jarnej prírody. Školenie bolo určené pre predajcov FOTOLAB a ich presné oboznámenie sa s novou vlajkovou loďou Olympus OMD E-M1 Mark II.

Súčasťou školenia bol aj workshop, ktorý sa týkal troch oblastí zo sveta fotografie a to produktovej fotografie, makro fotografie a wildlife fotografie. Každý žáner bol zastrešený  školiteľom s odborným výkladom a rôznymi radami pre dosiahnutie čo najlepšej výslednej fotografie v danej oblasti. Zaujímavým spestrením tohto workshopu bolo fotografovanie živých dravcov a ich majestátnych preletov, kde bola preverená rýchlosť sekvenčného snímania novej vlajkovej lode Olympusu a to až 60 snímkov za sekundu. Takouto formou workshopov sa  neustále snažíme zvyšovať odbornosť našich predajcov v predajniach FOTOLAB.


Ján Kandra

Fotografovaniu sa venujem už skoro 16 rokov. Začínal som ako mnoho iných fotografovaním na kinofilm a postupne prešiel na digitálnu technológiu. Tejto oblasti sa venujem aj vo svojej práci ako správca internetového obchodu Fotolab.sk. Medzi moje obľúbené žánre dlho patrilo fotografovanie krajiny. V súčastnosti fotím hlavne reportážnu fotografiu a portréty z bežného života.

Pridať komentár