CEWE Fotolab blog

3. narodeniny predajne FOTOLAB v Košiciach

Píše sa rok 2017 a v predajni FOTOLAB v Košiciach bolo štvrtého apríla trošku veselšie ako zvyčajne. Dôvodov na veselšiu náladu sme mali hneď niekoľko. Okrem toho, že po dlhej zime konečne zavítalo teplé a slnečné počasie aj na východ, poctili nás návštevou v predajni aj naši kolegovia z vedenia spoločnosti. Najväčší dôvod na radosť sme však mali preto, lebo práve v tento deň oslavovala naša predajňa 3. rok od svojho otvorenia.

Už minulé narodeniny sme sa rozhodli, že v tento deň odmeníme malou pozornosťou aj našich zákazníkov, ktorí zavítajú do predajne. Možno sa čudujete, prečo obdarovávame my, keď máme narodeniny a nie naopak. Nuž pre nás je totiž darčekom alebo ak chcete odmenou to, že sa zákazníci k nám do predajne vracajú a sú s našimi službami spokojní.

V tento deň sme našim zákazníkom ako malú pozornosť rozdávali 4 kusy fotografií zdarma. Avšak aby to nebolo až tak ľahké, bolo potrebné sledovať našu stránku na Facebooku. Na nej bolo uvedené heslo, s ktorým si mohli zákazníci vytlačiť spomínané fotografie zdarma. Ďalšou malou pozornosťou od nás bolo sladké potešenie v podobe neskutočne skvelých mini koláčikov, ktorými sa mohli ponúknuť pri pokladni.

Hneď zrána otestovala chuť mini koláčikov naša už vyššie spomínaná návšteva z centrály a z ich výrazu tváre sme usúdili, že chuťovo ulahodia každému. Ďalšími koláčikmi sme počas celého dňa potešili našich skvelých zákazníkov.

Spočiatku sa na nás pozerali s prekvapením, prečo vo Fotolabe ponúkame aj koláčiky. Zabudol som vám na začiatku povedať, že to sladké prekvapenie bolo skutočným prekvapením. Nezmieňovali sme sa o ňom ani na Facebooku. Ale keď sme im to pri pokladni vysvetlili, s radosťou sa ponúkli a my sme boli radi, že sme im aspoň trošku osladili deň malou maškrtou.

Záverom by som chcel za všetkých kolegov poďakovať všetkým našim zákazníkom za prejavenú dôveru. To, že sa k nám do predajne stále vracajú, je pre nás tou najväčšou odmenou. Sme radi, že sa s nami podelia o svoje radosti, či už z dovoleniek, osláv alebo významných životných udalostí. Budeme sa aj naďalej snažiť profesionálne poradiť či už pri výbere fototechniky, alebo fotoproduktov.


Peter Brejda

Kombinácia čiernobielej a reportážnej fotografie je pre mňa tou najkrajšou fotografiou. Milujem fotenie na kinofilm. Mám rád humor, smiech a hokej je pre mňa celoživotná láska :-)

Pridať komentár