CEWE Fotolab blog

Potešte rodinu a priateľov vianočným pozdravom

Vianočný čas je predo dvermi, a preto máme pre vás tip, ako si ho užiť a potešiť nie len seba, ale aj svojich blízkych. Naše vianočné pohľadnice s fotkou ohúria každého, kto si ich nájde v schránke.

Pravú pohľadnicu môžete dnes poslať kedykoľvek a kdekoľvek aj na druhý koniec sveta. Nie je nič jednoduchšie a radosť adresáta bude obrovská. Veď dostať skutočnú pohľadnicu a nie elektronický pozdrav na telefón je dnes naozaj výnimočné.

Objavte opäť čaro tlačenej klasickej pohľadnice, ktorú si môžete vytvoriť celkom sami s vlastnými fotografiami a osobným textom. Na zadnú stranu pohľadnice si môžete takisto vložiť fotografie a samozrejme aj osobný pozdrav. Pri textoch máte na výber niekoľko typov a farieb písma, aby ladili s celkovým dizajnom.

Na výber máte mnoho možností od klasických pohľadníc, cez karty, XL pohľadnice, fotoblahoželania až po pohľadnice s odoslaním priamo do schránky.

NÁŠ TIP: Nechajte váš vianočný pozdrav vyniknúť a ozdobte svoje pohľadnice efektným lakom, či zlatým alebo strieborným efektom.

S efektným priehľadným lakovaním získajú vaše pohľadnice zjavne vypuklé prvky, ktoré atraktívne dotvoria celkový dizajn. Zlaté efekty budú na vaše pozdravy nanesené špeciálnou tlačou, ktorá ich nechá krásne vyniknúť. Aj so striebornou farbou získajú vaše pozdravy neobyčajné čaro. Dizajnové prvky v podobe strieborných ornamentov alebo obrysov vytvoria v kombinácii s vašimi fotografiami výnimočný celok.

Prezrite si a inšpirujte sa našou ponukou. Želáme veľa radosti pri tvorení.

Daniela Ružovičová

Mám rada zimu, cestovanie a severské krajiny. Život v Bratislave striedam s výletmi do prírody a do hôr, s fotoaparátom v ruke.

Pridať komentár