CEWE Fotolab blog

FOTOLAB z mesta Banská Bystrica

Po predstavení predajní v Žiline, Košiciach a Michalovciach, by sme vám radi predstavili našu predajňu FOTOLAB Banská Bystrica.

7 dôvodov, prečo navštíviť FOTOLAB Banská Bystrica:

  1. Predajňa má veľmi dobrú polohu. Nachádza sa v Europa Shopping Centre, na prízemí po pravej strane, hneď pri vchode od centra mesta.
  2. Parkovanie je 3 hod. zdarma v pracovné dni a 5 hod. počas víkendov a otvorené je 7 dní v týždni.
  3. Štyri fotokiosky umožňujú tlač fotografii z akéhokoľvek média.
  4. Fotenie na doklady vám vieme spraviť za pár minút.
  5. Ponuka fototechniky a príslušenstva je široká a pestrá. V rámci ponúkaných značiek (Canon, Nikon, Olympus, Fujifilm, Sony, Leica, Tamron, Sigma, Samyang, Hoya, Hama, Lowepro, Vanguard, Velbon, Peak Design, Jupio, SanDisk a iné) máme širokú ponuku priamo na predajni alebo v rozumnej dobe vieme dodať väčšinu sortimentu.
  6. Veľký výber fotoalbumov a rámčekov pre vaše fotografie.
  7. Kvalifikovaný personál je ochotný vždy poradiť

Ako dlho funguje Fotolab v Banskej Bystrici?

Naša predajňa je v meste nová,  otvárali sme 4.11.2017 s akciami na okamžitú tlač fotografií a vybranú fototechniku. Počas otváracieho víkendu sme vytlačili 15 000 kusov fotografií. Nie sme, ale žiadni nováčikovia, mnohí nás môžete poznať zo Zvolena, kde sme fungovali cca 21 rokov.

Charakter predajne?

V jednej z našich najmodernejších predajní vás privíta Miška a Janči, ktorých mnohí poznáte už zo zvolenskej predajne a sú vždy ochotní poradiť a pomôcť, či už pri obsluhe fotokiosku, otázkach ohľadom výroby CEWE FOTOKNIHY, iných našich produktov alebo pri výbere fototechniky.

Čo ich baví na práci v predajni FOTOLAB?

Baví nás pracovať s ľudmi a vidieť ich radosť z fotiek, fotokníh či novej fototechniky. Páči sa nám aj to, že naša práca prináša vždy niečo nové. Vývoj fototechniky napreduje, stretávame sa s čoraz sofistikovanejšími aparátmi a možnosťami, ktoré prekonávajú svojich predchodcov,  uľahčujú fotenie či výrobu fotiek.

Najlepší/najhorší zážitok z predajne?

Ťažko hovoriť o najlepších a najhorších zážitkoch. Teší nás, keď vytvoríme zákazníkovi napríklad fotozostavu na mieru a on sa po čase vráti, nevie si vynachváliť, kúpi niečo ďalšie a odporúča nás svojim blízkym. Tešia nás pozitívne emócie pri listovaní CEWE FOTKNÍH či prezeraní fotiek.

Pozná FOTOLAB tím stálych zákazníkov?

Určite áno. Stáli zákazníci sú všade 🙂  Teší nás, že za tých pár dní ako sme v Banskej Bystrici sa k nám dostavili aj mnohí stáli zákazníci zo Zvolena, čo svedčí o tom, že tých pár km nie je prekážkou.

Odkaz pre zákazníkov

Fotografia musí ísť na papier, aby nezapadla digitálnym prachom a splnila účel, pre ktorý kedysi dávno vznikla. Bolo by preto na škodu, keby sa vaše najvzácnejšie spomienky nezachovali v tlačenej podobe, či už ako súčasť fotoalbumov alebo fotokníh.

Nech sa páči, navštívte nás, poradíme pri výrobe fotiek, ale aj výbere fototechniky.


 

Ján Murín

"Aj cesta je cieľ. Ak ju lemujú nafotené decisive moments, o to lepšie :).
Mám rád čiernobielu fotografiu, cestopisy, životopisy, Johnnyho Casha. Nájdete ma vo Fotolab Banská Bystrica a poniektorí aj na vašej svadbe :)."

Pridať komentár