CEWE Fotolab blog

Dizajnové trendy – Hlavne harmonicky

CEWE expertka na dizajn Christina Kuhnrt si posvietila na najdôležitejšie trendy v zariaďovaní interiérov pre rok 2017.

Modrá je späť! A nadobro nevymizli ani geometrické tvary. Vo veľkom štýle naďalej dominuje prírodný akcent spolu so zeleňou, ale tu pravú “cosy” útulnú atmosféru docielime pomocou jemných farieb bobuľového ovocia s použitím zlatých prvkov. Náš dizajnérsky tím vytvoril pre zákazníkov množstvo nových pozadí a predlôh, ktoré môžu vyskúšať v CEWE FOTOKNIHE a skvelé dizajny pre všetky Art prints. Vďaka nim môžete svoje obľúbené fotografie premeniť na trendovú súčasť svojho bývania.

Útulné a vznešené COSY

“Cosy” sa dá preložiť ako útulný. Pocit tej pravej útulnej a príjemnej atmosféry dosiahneme jemnými, teplými, prírodnými tónmi napríklad malín, tmavého hrozna, broskýň alebo hnedou. Tmavšie farby zosvetlia zlaté, žlté a okrové akcenty. Predmety zložitejších vzorov, doplnky v čistých líniách, ale aj typické symboly, ktoré vyjadrujú teplo domova, ako napríklad srdiečka, vyzerajú v týchto trendových farbách naozaj skvelo. A práve preto sme pre vás obohatili aj náš výber tvorivých prvkov v CEWE FOTOKNIHE: nájdete tu množstvo nových rámikov, pozadí a ďalších štýlových doplnkov.

Svieža a plná nádeje GREENERY

Zelená je farbou nádeje, nových začiatkov a prírody. Naši dizajnéri zakomponovali do dizajnov pri zhotovovaní CEWE produktov. Nájdete ju aj ako doplnkovú farbu našich vysokokvalitných Art prints: vo formáte 13×18 cm si môžete váš obľúbený motív dotvoriť štylizovaným listom a infividuálnym “ručne písaným” textom vo farbe Greenery. Tlačou na jemnom matnom papieri tak vznikne unikát. Vytvorte si originálne kúsky, ktoré ozdobia poličku aj prázdnu stenu. Zároveň je to skvelý nápad na vkusný a naozaj jedinečný darček. Greenery pôsobí nádherne sviežo a dá sa krásne kombinovať s ostatnými farebnými odtieňmi ako fuksia, marhuľová, mätová, ale aj prírodnými materiálmi ako korok, ratan alebo svetlé drevo.

Výrazné a odvážne ODTIENE

Hra foriem a odtieňov v rôznych variáciách je pre sezónu 2017 výslovne povolená.  A to bol ten správny signál pre nás v dizajnérskom štúdiu: chceme, aby sa vaše fotky stali absolútnym pútačom pozornosti. A to napríklad vo forme Fine Art  fotografie vo formáte 20×20 cm. Umiestnite vás motív do kruhového výrezu uprostred vysokokvalitného výtlačku, alebo si vyberte dizajn v troch odtieňoch šedej, ktorý ešte viac umocní hĺbku vášho motívu. Vďaka vyhotoveniu na pevný matný papier dostanú vaše fotografie umelecký, takmer až galeristický nádych. Ideálne do rámika aj na voľné uchytenia na stene. Pri zostavovaní vlastného farebného spektra si môžete vybrať od svetlej sivej po antracitovú, medzi ktorými narazíte aj na jemné zemité tóny. Na zvýraznenie je vhodná slniečková okrovo-žltá, ktorá výborne dotvorí a zharmonizuje najmä väčšie farebné plochy.

Rozmanité a elegantné DENIM

“Denim drift” je názov trendu, ktorý nám bohato nadelil tmavomodré steny, modrošedé bytové doplnky a rozmanité džínsové textílie. Aká pôsobivá dokáže byť modrá, sa presvedčíte sami na našich trendových dizajnoch, ktoré odteraz môžete použiť na fotografiách typu Art prints s rozmermi 20×30 cm: vyberte si napríklad rámik vyskladaný z modrých bodiek alebo trojuholníkov na bielom podklade a váš fotomotív ihneď vynikne oveľa viac. Ozajstným pútačom sú šablóny s výrazne namiešanými vzormi v rôznych odtieňoch alebo Art prints s kruhovým výrezom pre vašu fotografiu rozdelenú na nepočetné množstvo tenkých pásikov, ktoré sú odstupňované v rôznych tónoch modrej v kombinácii so zemitou alebo koňakovou.


 

Oľga Kleinová

Fotografia je úžasný fenomén, ktorý ma sprevádza v práci aj mimo nej. Baví ma zachytávať príbeh našej rodiny, výnimočné aj bežné momenty, ktoré spolu zažívame. Ako marketingový manažér spoločnosti CEWE sa snažím inšpirovať a prinášať nové možnosti pre kreatívne spracovanie fotografií.

Pridať komentár