CEWE Fotolab blog

Darčeky na poslednú chvíľu

Štedrý večer sa blíži a vy ešte stále nemáte všetky darčeky? Nezúfajte, pripravili sme si pre vás sprievodcu last minute darčekmi. Priamo na predajniach FOTOLAB máte možnosť kúpiť darček aj tesne pred 24.decembrom.

FOTOGRAFIE S RÁMOM

Prostredníctvom foto kioskov umiestnených na našich predajniach máte možnosť vytlačiť si fotografie na počkanie. Darujte fotografie, ktoré potešia a zároveň uchovajú spomienky v jedinečných rámikoch.

Okrem fotografií si môžete priami na predajni vytlačiť aj jedinečné koláže alebo viac obrázkové fotografie.

FOTOPÁSIK

Potešte blízku osobu, ktorá rada číta, jedinečnou originálou záložkou vytvorenou z fotografií. Stači ak vyberiete jedinečné fotografie, ktoré umiestnite do fotopásiku. Jeho tvorba je jednoduchá priamo na kiosku, kde máte na výber rôzne motívy a farby, ktoré mu dodajú jedinečnosť.

Fotopásik môžete využiť aj ako menovku na darček alebo len malé potešenie.

POHĽADNICE

Pripravte si osobné pozdravy s vašimi fotkami, ktoré potešia na Vianoce príbuzných alebo známych. Vráťte sa do starých čias a pošlite rodine jedinečný Vianočný pozdrav.

FOTOKALENDÁR

Pripravte rok 2018 prostredníctvom jedinečného kalendáru s vlastnými fotografiami. Každý mesiac predstavuje jeden list, pre ktoré evidujeme v ponuke rôzne motívy. Pri tvorbe FOTOKALENDÁRU vám s radosťou pomôže personál.


 

Sofia Kósová

Milujem cestovanie, objavovanie nových miest a zachytávania čara okamihu prostredníctvom fotoaparátu. Okrem toho preferujem kreatívne nápady na vystavenie fotografii.

Pridať komentár